Dr juleshow 2021 kunstnere

Sanne Salomonsen var med til at få ‘DR’s store juleshow’ i …

Sanne Salomonsen var med til at få ‘DR’s store juleshow’ i kassen | Nyt fra DR | DR

2. dec. 2021 — ‘DR’s store juleshow’ blev optaget i weekenden i Koncertsalen i DR Byen. I år er Katrine Muff og Johannes Langkilde værter, og på scenen er …

‘DR’s store juleshow’ blev optaget i weekenden i Koncertsalen i DR Byen. I år er Katrine Muff og Johannes Langkilde værter, og på scenen er blandt andre Sanne Salomonsen, Hjalmar og Annisette.

DR er klar med julehygge til alle | Nyt fra DR

DR er klar med julehygge til alle | Nyt fra DR | DR

25. nov. 2021 — ‘DR’s store Juleshow 2021’ sendes på DR1 lørdag den 18. december klokken 20.30 og kan ses på DRTV samme dag fra klokken 6.00.

Traditionen tro har DR fra første søndag i advent og hele december masser af jul på programmet til alle danskere både på tv, i radioen, DR LYD og på DRTV.

‘DR’s Store Juleshow’ er i kassen: Store og nye danske navne …

‘DR’s Store Juleshow’ er i kassen: Store og nye danske navne synger julen ind | Nyt fra DR | DR

11. dec. 2022 — Soleima, Gnags, Iris Gold, Ericka Jane, Malte Ebert og Jonah Blacksmith er blandt de medvirkende i juleshowet, som DR optog forleden og …

Soleima, Gnags, Iris Gold, Ericka Jane, Malte Ebert og Jonah Blacksmith er blandt de medvirkende i juleshowet, som DR optog forleden og sender lørdag den 17. december.

Diverse kunstnere: DR’s juleshow, Aalborg Kongres – Gaffa

Ikke meget show over DR’s Juleshow.

GUIDE: Her kan du se og høre DR’s kor og orkestre i juletiden

GUIDE: Her kan du se og høre DR’s kor og orkestre i juletiden – DR Koncerthuset

Lørdag den 17. december klokken 20.30 på DR1 og DRTV: DR’s Store Juleshow – med en række danske kunstnere og musikalsk ledsagelse af DR Symfoniorkestret.

I løbet af december har over 25.000 været til julekoncert med DR’s kor og orkestre. Mange flere ville gerne have haft billet, men heldigvis bliver alle koncerter sendt i radio og TV i den kommende tid. Få overblikket her.

Nye værter i DR’s juleshow: Se hvem der afløser Katrine Muff …

Nye værter i DR’s juleshow: Se hvem der afløser Katrine Muff og Johannes Langkilde | BILLED-BLADET

23. nov. 2022 — Da DR blændede op for deres juleshow i 2021, var det med Katrine Muff og Johannes Langkilde som værter. Når det vender tilbage i år, …

Da DR blændede op for deres juleshow i 2021, var det med Katrine Muff og Johannes Langkilde som værter. Når det vender tilbage i år, bliver det med to nye værter.

TV i Julen 2021 på DR – Her er højdepunkterne du kan se …

TV i Julen 2021 på DR – Her er højdepunkterne du kan se frem til

25. nov. 2021 — ‘DR’s store Juleshow 2021’ sendes på DR1 lørdag den 18. december klokken 20.30 og kan ses på DRTV samme dag fra klokken 6.00.

Jul og nytår byder på masser af tilbud fra DR til alle danskere både på og på streamingtjenesten DRTV

DR Koncerthuset – Så er salget til DR’s store juleshow…

Så er salget til DR’s store juleshow skudt i gang og selvom, der er længe til jul, så skal du skynde dig, hvis du skal have fat i de eftertragtede…

DR’s Store Juleshow – Facebook

DR’s Store Juleshow

More akkompagneret af musikere fra DR’s kor og orkestre. Endelig blev det jul og det markeres traditionen tro med DR’s Store Juleshow fra DR Koncertsalen. Vi …

Begivenhed af DR Koncerthuset lørdag, december 1 2018

Keywords: dr juleshow 2021 kunstnere