Carmon video vold

Rapper bliver mishandlet af Loyal to Familia i video som florer …

Reddit – Dive into anything

20. okt. 2020 — https://ekstrabladet.dk/112/ltf-video-dansk-rapper-mishandlet-og-holdt-fanget/8334047 … Har hørt i andre tråde at det skulle være Carmon.

Er der nogen som ligger inde med videoen?

Rapper om LTF-video: Det var et baghold – Ekstra Bladet

Rapper om LTF-video: Det var et baghold – Ekstra Bladet

20. okt. 2020 — Den danske rapper Carmon, med det borgerlige navn Julian Carmona Laursen, reagerer nu på den voldsomme video, som tirsdag har floreret på de …

Dansk rapper tager bladet fra munden, efter voldsom video blev delt på sociale medier

SE og HØR – Har du set den omtalte video? – Facebook

20. okt. 2020 — Rapperen Carmon figurerer i en video, hvor han blive tilbageholdt mod sin vilje og bliver udsat for vold – nu taler han om episoden.

Dansk musiker blev truet med kniv og økse – Berlingske

Nordsjællands Politi efterforsker uhyggelig video: Dansk musiker blev truet med kniv og økse

22. okt. 2020 — Det er tilsyneladende den danske rapmusiker Carmon, hvis borgerlige navn er Julian Carmona Laursen, der bliver udsat for grov vold på videoen.

De seneste dage har en video floreret på de sociale medier, som viser en dansk rapmusiker blive truet med kniv og økse. Nordsjællands Politi efterforsker nu sagen og undersøger, om den har forbindelse til bandemiljøet. Kriminolog og bandeekspert Poul Kellberg vurderer, at videoen kan have til hensigt at ydmyge rapmusikeren.

/r/Denmark på Reddit on Twitter: “LTF-video: Dansk rapper …

20. okt. 2020 — LTF-video: Dansk rapper mishandlet og holdt fanget … LTF-video: Dansk rapper mishandlet og holdt fanget · 9:30 AM · Oct 20, 2020.

Rapper om berygtet volds-video: Det var et baghold

Rapper om berygtet volds-video: Det var et baghold | SE og HØR

20. okt. 2020 — Rapperen Carmon figurerer i en video, hvor han blive tilbageholdt mod sin vilje og bliver udsat for vold – nu taler han om episoden.

Rapperen Carmon figurerer i en video, hvor han blive tilbageholdt mod sin vilje og bliver udsat for vold – nu taler han om episoden

LTF-video: Dansk rapper mishandlet og holdt fanget

Video viser dansk rapper blive truet med kniv og økse og udsat for grov vold. Læs mere ». : Ekstra Bladet | 2020-10-20 | 11:11:00 | Sæt ind i Twitter | Sæt …

Video viser dansk rapper blive truet med kniv og økse og udsat for grov ..

Dansk rapper mishandles: Trues med kniv og økse – Krimi – BT

Dansk rapper mishandles: Trues med kniv og økse | BT Krimi – www.bt.dk

20. okt. 2020 — En video af en kendt dansk rapper, der sidder bagbundet i en stol og bliver truet med en økse og en kniv, florerer i øjeblikket på sociale …

En video af en kendt dansk rapper, der sidder bagbundet i en stol og bliver truet med en økse og en kniv, florerer i øjeblikket på sociale medier.

Keywords: carmon video vold, carmon loyal to familia video